nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ez történik ma, David Guetta szülinapján

Ez történik ma, David Guetta szülinapján

Budapesten kedden reggel 06:34-kor kel fel a Nap, és 16:17-kor nyugszik. David Guetta szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
NLCafé
f Ajánlom

2017. XI. 7.

Ezen a napon:

1917-ben az októberi orosz forradalom. 1950-ben Sztálin híd néven felavatják a budapesti Árpád hidat, az Oktogont November 7. térnek, az Erzsébet és a Teréz körutat Lenin körútnak nevezik át. 1967-ben David Guetta szülinapja. 1990-ben a november 7-i ünnepség alatt Alekszandr Szmonov merényletet kísérel meg Mihail Gorbacsov szovjet elnök ellen.

A nap mottója:

Sokan azt hiszik, hogy a vicces emberek életének minden pillanata kabaré. Valójában egy része tragédia.

Csenki Attila

Névnap:

November hetedike Rezső, Amarant, Amaranta, Csenger, Erneszt, Ernő, Florentin, Karen, Karin, Karina, Lázár, Lázó, Radvány, Ralf, Rolf, Rudolf, Szulamit napja.  

November hetedikén született:

Borbély Szilárd író, David Guetta producer, house-DJ.

Időjárás:

A Dunántúl nyugati, délnyugati részén több lesz a felhő, helyenként kisebb eső, zápor is lehet, másutt változóan vagy gyengén felhős, száraz időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A keleti, északkeleti szél megélénkül, főként a Dunántúlon meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de keleten, északkeleten +1, -2 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között várható.

Megosztás Facebookon