Aktuális

Évtizedekig tagadott a pedofil időjós, most mindent beismert

A 67 éves Fred Talbot több évet ült már börtönben, de eddig tagadott minden vádat. A héten beismerte, hogy egy tizedik fiút is szexuálisan zaklatott.

Évtizedeken keresztül volt a britek kedvelt tévés időjósa Fred Talbot. Mielőtt feltűnt a képernyőn, tanárként dolgozott. Akkoriban zaklatta azokat a 14-15 éves fiúkat, akik csak jóval később álltak elő azzal, miket éltek át a férfi mellett.

A Daily Mail cikke szerint már 2012-ben előkerültek az első vádak, majd 2015-ben öt év börtönre ítélték két fiú megrontásáért. Miközben a rács mögött volt, újabb áldozatok jelentkeztek, ezért 2017 nyarán hét másik fiú zaklatásáért újabb négy év börtönt kapott a 67 éves férfi. Eddig azonban Talbot végig tagadta a vádakat, pedig naplójában minden perverz vágyát lejegyezte.

A héten viszont a tagadás helyett a vallomástételt választotta, és beismerte egy tizedik fiú megrontását 1980-ból. Az majd később derül ki, ezért a tettéért mennyit kell még ülnie.

Talbot korábbi tanítványai között volt a Stone Roses zenekar frontembere, Ian Brown is, aki szintén a pedofil tanár-időjós ellen vallott. A zenész elmondta, hogy ő nem volt az áldozatok között, ám szemtanúja volt a szexuális zaklatásoknak.

Az is kiderült, hogy Talbot meleg pornófilmeket vetített diákjainak az órákon, és meztelenül feküdt be a fiúk közé a táborozások alkalmával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top