nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Megölték vendégüket az Airbnb-házigazdák

Megölték vendégüket az Airbnb-házigazdák

A fiatal férfi csak olcsó szállást szeretett volna. Az életébe került.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy Ramis Jonuzi nevű férfi az Airbnb-n foglalt szállást az ausztráliai Melbourneben. A 26 éves kőművest egy héttel később házigazdái kertjében holtan találták. A gyilkossággal vendéglátóit, Craig Levyt, Ryan Smartot és Jason Coltont vádolják. 

A gyilkosság körülményeit és elkövetési módját egyelőre nem hozták nyilvánoságra. Amit viszont már tudni lehet, hogy Jonuzi a házba érkezését követően panaszkodott egy barátjának, hogy valami nem stimmel ott, rossz energiákat érzett, és másik szállást akart keresni.

Ramis Jonuzi / Facebook

 A szállásra korábbi vendégek is panaszkodtak, miszerint kényelmetlen, nem érzik magukat biztonságban, sőt akadt, akitől loptak is. 

„Ha el akarsz tölteni valahol egy éjszakát, jobban teszed, ha veszel egy kalapácsot 50 dollárért, szétvered vele a kezed, és bemész a sürgősségi osztályra” – írta értékelésében egy korábbi vendég.

Jonuziról a barátai azt mondták, hogy nem volt agresszív természet, de elképzelhető, hogy szóvá tette, ha nem volt elégedett a szállással.

Az Airbnb szóvivője együttérzését fejezte ki a meggyilkolt férfi családjával. A szóban forgó szállást eltávolították az oldalról, és a nyomozás során együttműködnek a hatóságokkal.

Vice

Megosztás Facebookon