Aktuális

Kábítószerbotrányba keveredett Rose McGowan

Kábítószer-birtoklás miatt elfogatóparancsot adtak ki Rose McGowan ellen. A színésznő még év elején bukott le egy reptéren, de az ügyét csak most vették elő. Az időzítés legalábbis érdekesnek mondható, hiszen McGowan neve mostanában elég sokat forgott a médiában, miután ő is a szexuális zaklatóként elhíresült Weinstein áldozatának vallotta magát.

Rose McGowan (Bűbájos boszorkák, a Grindhouse és a Sikoly) az év elején bukott meg egy drogteszten a washingtoni régióban található Dulles nemzetközi repülőtéren, de a kábítószerbotrányba keveredett 44 éves színésznőt csak a napokban értesítette a rendőrség, hogy hamarosan tárgyalása lesz az egyik virginiai bíróságon – írja a Variety. 

A tárgyalást érdekes módon épp akkorra sikerült időzíteni, amikor Harvey Weinstein körül javában izzik a botrány, McGowan ugyanis egyike azoknak a színésznőknek, akik nyilvánosságra hozták, hogy szexuálisan bántalmazta őket a hollywoodi producer. Robert Rodriguez rendező árulta el, hogy azért adott főszerepet McGowannek a Grindhouse-ban, hogy visszavágjon Harvey Weinsteinnek. A rendező ugyanis tudott arról, hogy a színésznő a producer szexuális bűncselekményeinek áldozata lett a Sikoly forgatása alatt, és be akarta bizonyítani, hogy McGowan nála nincs feketelistán, Weinstein neki nem mondhatja meg, hogy kinek adhat szerepet, és kinek nem. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top