Aktuális

Már megint olyan fiút tettek az eltűnt gyerekes tejesdobozra, aki megvan

Az ismételten eltűntnek nyilvánított fiú, Márk most már perelni is szeretne.

Továbbra is egy olyan fiú fotóját közlik a Magyar Tej tejesdobozain eltűnt gyerekként, aki megvan. Ezt a Magyar Narancs újságírója vette észre, aki már júniusban megírta, hogy az eltűnt gyerekes kampányban az elavult adatbázisok miatt gyakran olyan gyerekeket keresnek, akik már megkerültek.

Gyerekek fotói a Magyar Tej tejesdobozain (fotó: MTI / Kallos Bea)

Gyerekek fotói a Magyar Tej tejesdobozain (fotó: MTI / Kallos Bea)

A Magyar Narancs megkérdezte a tejes céget, miért van rajta a dobozukon még mindig Márk fotója, de ők nem válaszoltak. Beszéltek Kárász Róberttel, a kampányt szervező cég vezetőjével is. Kárász azt mondta, nem ők küldték el a fotót a tejes cégnek, de nem érti, az újságíró „miért csak kellemetlenkedni tud” a kampányukkal kapcsolatban.

A másodszor is eltűntnek nyilvánított, egyébként nem eltűnt fiú, Márk most azt nyilatkozta, beperelné a Magyar Tejet, amire minden jogalapja megvan, tekintve, hogy nem számít eltűnt személynek, és fényképét a tudta nélkül hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top