Aktuális

Puszta kézzel verte le a bankrablót egy 63 éves férfi

Munkatársai nyugodt, hidegvérű emberként ismerik azt a férfit, aki egyedül szállt szembe egy fegyveres bankrablóval.

Az eset a pennsylvaniai Scott Township egyik bankjában történt, a 444.hu beszámolója szerint. A bank  biztonsági kameráinak felvételén jól látható, ahogy egy kapucnis pulóvert és maszkot viselő férfi lép be a pénzintézetbe. A felvételen látszik, ahogy egy pisztollyal a kezében mutogat a bank alkalmazottainak.

Egy Robert Sakosky nevű 63 éves férfi végül rávetette magát a támadóra és a földre vitte. Ezután elvette a fegyverét, valamint azt a zsák pénzt, amit sikerült megszereznie. A felvételen nem látszik, de Sakosky letépte a bankrabló maszkját is, aki ezután elmenekült a helyszínről. 

A helyszínre érkező rendőröket is a hős férfi igazította útba: megmutatta nekik, hogy merre futott el a támadó, akit rövidesen őrizetbe is vettek.

Sakosky, a Daily Mail brit lap értesülései szerint az egyik helyi szálloda vezérigazgatójaként dolgozik, kollégái nyugodt, hidegvérű emberként ismerik. Az eset kapcsán azt is elmondták, hogy meglepődtek, de nagyon büszkék a főnökükre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top