Aktuális

Nemi szervét mutogatta egy férfi a metrón

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen férfi ellen. Az alábbi képen látható személy a nemi szervét mutogatta a metrón.

A rendőrség azt írja, hogy a férfi  október 20-án 23 óra körül Budapesten az egyik metrón szeméremsértő módon viselkedett. Ez bővebben a 444 egyik olvasójának panasza alapján azt jelenti, hogy a férfinak a koptatott farmeréből középen egy nagy lukon kilógott a nemi szerve, utazás közben azt fogdosta. Az egyik utas videóra is vette a férfit.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, haja fekete, középen elválasztott. A szeméremsértő bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, világos színű koptatott farmert és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top