nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Öt embert gázolt halálra az oligarcha lánya

Öt embert gázolt halálra az oligarcha lánya

Elvesztette az uralmát a kocsi felett, és halálra gázolt öt embert a 20 éves Aljona Zajceva, az ukrán multimilliárdos, Vaszilij Zajcev lánya.
NLCafé
f Ajánlom

Három napra őrizetbe vették, és akár 10 évre is börtönbe zárhatják azt a 20 éves nőt, aki halálra gázolt 5 embert Harkovban, Ukrajna második legnagyobb városában. A tragédiát Aljona Zajceva, az ukrán multimillárdos, Vaszilij Zajcev lánya okozta, miután a megengedett 60 km/h helyett 100 km/h-s tempóval közlekedett, és elvesztette irányítását Lexusa felett. A kocsi megpördült, és elsodorta a zebránál várakozókat.

A balesetben 5 ember vesztette életét, hat pedig megsebesült, sérültek között egy terhes kismama is volt, Aljona Zajceva sértetlenül megúszta a balesetet.

A fiatal nő a baleset helyszínét fegyveres testőreivel körülvéve tudta csak elhagyni, mert az összegyűlt tömegben elhatalmasodott a lincshangulat. Úgy tudni, az oligarcha lányának csak két éve volt jogosítványa, ezalatt az idő alatt nyolc alkalommal büntették meg közúti szabálytalanságokért, négy alkalommal gyorshajtás miatt.

Daily Mail

Megosztás Facebookon