Aktuális

Százezer forintot érhet, ha felismered ezeket a srácokat – videó

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Szolnoki Rendőrkapitányság annak, aki kézre adja a város fiatal garázdáit.

A négy nagyon erős fiatal október 15-én tombolta ki magát a szolnoki Tisza-parton található Rózsakertben, ahol nem virágot szedtek, hanem 9 darab rögzített padot téptek fel a helyéről, aztán fel is borították őket.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eddig nem akadt a garázdák nyomára, így 100 ezer forintos nyomravezetői díjjal igyekszik meggyorsítani a kézre kerítésüket. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatok birtokában van, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti – írja a felhívásban a rendőrség.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top