Aktuális

A TV2-n „kis légyottnak” nevezték, amire Sárosdi Lilla emlékszik

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában is megtárgyalták Sárosdi Lilla állításait, a megszólaló ügyvéd arról beszélt, hogy könnyen lehet az áldozatból vádlott.

Nem úgy tűnt, mintha hinnének a TV2 Mokka című műsorában Sárosdi Lillának. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a színésznő azzal állt a nyilvánosság elé, hogy egy nagy hatalmú rendező évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Sárosdi Lilla később meg is nevezte zaklatóját, azt mondta, Marton László volt az. A Vígszínház főrendezője rágalomnak nevezte a vádakat.

A péntek reggeli Mokkában Istenes László „kis légyottnak” nevezte a Sárosdi Lilla által felelevenített helyzetet, a szakértőként meghívott Hyross Virág ügyvéd pedig arról beszélt, hogy ez a húszéves cselekmény elévült, szinte lehetetlen a bizonyítás, legfeljebb az lehet az a esélye a nőnek, ha mások is melléállnak, úgy nagyobb lehet a hitelessége.

A jogász hangsúlyozta, hogy ha az áldozat (amennyiben áldozatról beszélünk – fogalmazott az ügyvéd) nem tudja kétséget kizáróan bizonyítani az általa állítottakat, akkor két évig terjedő szabadságvesztés is lehet a büntetési tétele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top