Aktuális

Bedrogozva, jogosítvány nélkül gázolt egy Suzuki sofőrje

Előbb egy Mercedest ért baleset, aztán a suzukis elgázolta a sérült sofőrt.

Október 14-én a hajnali órákban Izsófalván egy Mercedesben ülő férfi szenvedett balesetet. Autója egy kanyarban kisodródott, megcsúszott, és a vízelvezető árokban a tetejére borulva állt meg. A jármű vezetője a baleset során az autóból kiesett. A bal oldali sávban az úttesten feküdt, amikor a Múcsony irányából érkező gyanúsított az általa vezetett Suzuki Swift gépkocsi bal első kerekével elütötte. A gyanúsított azért haladt az úttest menetirány szerinti bal oldalán, mert nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg az autó sebességét, és oda sodródott át.

Izsófalva (forrás: Panoramio)

Izsófalva környékén történt a baleset (forrás: Panoramio)

A Suzuki bal első futóműve kiszakadt a helyéről, így a jármű mintegy 150 métert megtett, majd leállt. A kocsi vezetője nem nyújtott segítséget a sérültnek, hanem a gépkocsiban lévő többi utassal együtt ismeretlen helyre távozott. A Suzuki sofőrje vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a baleset előtt kábítószert fogyasztott. A Mercedest vezető férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a boon.hu.

Mivel a gázoló a helyszínt elhagyta, és a bűncselekmény akár 5 évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, a szökés veszélye továbbra is fennáll. Emiatt a gyanúsítottat házi őrizetben tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top