Aktuális

Elárasztották a netet a KFC-s mémek

Egy nap sem kellett, hogy elinduljon a mémözön a Király utcai KFC botrányát követően, ahol vasárnap este egy – azóta elbocsátott – biztonsági őr véresre verte az egyik indexes újságíró arcát. Kigyűjtöttünk néhány igazán találó mémet.

Mint arról beszámoltunk mi is: Szabó Zoltán, az Index.hu újságírója a panaszkönyvet akarta elkérni a Király utcai KFC-ben, ám ahelyett, hogy azt odaadták volna neki, egy biztonsági őr kivezette őt, majd pedig jól megverte. Az eset után a biztonsági őrt garázdaságért állították elő, Szabó Zoltánt pedig sértettként hallgatta ki a rendőrség. A KFC még hétfőn kirúgta a verekedős kedvű biztonsági őrt, és felfüggesztették a műszakvezetőt is addig, amíg le nem zárul a belső vizsgálat. Fukcius Tamás, a gyorséttermet üzemeltető AmRest Kft. ügyvezetője, a KFC regionális igazgatója közleményében azt írta, hogy megdöbbenéssel értesültek maguk is a történtekről. Megígérték, hogy újraoktatják a munkatársakat a vendégek kezelésével kapcsolatban, és panaszkezelési tréningeket is fognak tartani.

Az ügyvezető azonban már ezzel a közleményével sem tudta megelőzni a mémcunamit, ami hétfőn elárasztotta a magyar internetet. Záporoznak a Kentucky Fight Chicken-szóviccek, meghirdették az első McDonald’s vs KFC ustawkát és megérkezett a bevert képű KFC-logó is. Mutatunk néhányat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top