nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Már a tömegmészárlás előtt riasztották a szálloda biztonsági őrét a Las Vegas-i gyilkoshoz

Már a tömegmészárlás előtt riasztották a szálloda biztonsági őrét a Las Vegas-i gyilkoshoz

A Las Vegas-i lövöldözés elkövetője, Stephen Paddock a tömegmészárlás előtt pár perccel meglőtte a szálloda egyik biztonsági őrét is, akit arról az emeletről riasztottak, ahol Paddock szobája is volt – osztott meg egy eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff a hétfői sajtótájékoztatóján. 
NLCafé
f Ajánlom

A seriff elmondta: Jesus Campost, a Mandalay Bay szálloda biztonsági őrét valaki riasztotta a 32. emeletről. Az őr október 1-jén, vasárnap este 9 óra 59 perckor ért fel az emeletre, és Stephen Paddock ekkor lábon lőtte. Az elkövető ezután a szállodai ablakból mintegy 10-11 percen keresztül lőtt a countryfesztivál közönségére. Joe Lombardo seriff további részleteket nem közölt.

A múlt héten a rendőrség még azt mondta, hogy Paddock már javában lövöldözött, amikor Jesus Campos az emeletre érkezett, és Paddock az ajtón keresztül eresztett a lábába golyót. 

Az áldozatokra emlékeznek Las Vegasban.
Fotó: Bilgin S. Sasmaz / ANADOLU AGENCY

A Las Vegas-i rendőrség egyébként továbbra is a sötétben tapogatódzik azzal kapcsolatban, hogy milyen indatékai voltak Paddocknak. Annyit sikerült kideríteni, hogy szerencsejátékos volt, nagy összegekben játszott, és mivel törzsvendég volt a szállodában, a szobát ingyen kapta meg. 

Hétfőn a rendőrség ismét kihallgatta Paddock öccsét és több családtagját, de Lombardo seriff az újságírók kifejezett kérdéseire is csupán annyit közölt: már egyértelmű, hogy a férfi egyedül követte el tettét.

Megosztás Facebookon