nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Tatai gyerekgyilkosság: széttépte a fellebbezését, tényleges életfogytiglant kapott az anya

Tatai gyerekgyilkosság: széttépte a fellebbezését, tényleges életfogytiglant kapott az anya

Jogerőssé vált annak a tatai nőnek a büntetése, aki két éve 108 késszúrással végzett nyolcéves kislányával.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A tatai asszonyt első fokon tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték kislánya megölése miatt. Az ítélet ellen fellebbezett, de néhány napja a zárkájában széttépte a fellebbezését. Ezután írásban kérte a bírót, hogy tekintse azt semmisnek – tudta meg a Hír TV Riasztás című műsora.

tata, gyerekgyilkosság (forrás: police.hu)

Forrás: police.hu

A nőhöz a tavaszi szünetben érkezett látogatóba kislánya. Az anya alkoholista volt, ezért a gyereket évek óta az apa nevelte. A nő alkoholt és gyógyszert fogyasztott, majd elkábította és fojtogatta gyerekét. Ezek után 108 késszúrással megölte, gyakorlatilag szétszabdalva a lány testét. A rendőrök napokkal később törtek be a nő házába, a holttestet az ágyra fektetve találták meg.

Az asszony ügyvédje korábban azt nyilatkozta, a fellebbezéstől csak azt várják, hogy évtizedek múlva felmerülhessen a szabadon bocsátás esélye. A nő erről az esélyről mondott le most. Jelenleg ő az egyetlen nő Magyarországon, aki már biztos, hogy élete végéig rácsok mögött marad.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon