nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Tartozott az élettársának, ezért úgy döntött, inkább megöli

Tartozott az élettársának, ezért úgy döntött, inkább megöli

Több millió forintos tartozást halmozott fel élettársa felé L. Lajos Tibor, aki ahelyett, hogy megadta volna a pénzt, elhatározta, hogy megöli a nőt.
NLCafé
f Ajánlom

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a 66 éves L. Lajos Tibor ellen, aki megpróbálta megölni élettárását, akinek több millió forinttal tartozott. A nőt lelökte a lépcsőn, majd fojtogatta, és egy bottal is ütlegelte

A vádirat szerint 2015 szeptembere óta, alig fél év alatt több mint hárommillió forintot kért kölcsön élettársától a 66 éves L. Lajos Tibor, akinek esze ágában sem volt megadni a fennálló tartozást, helyette inkább megpróbálta megölni a nőt.

A férfi eleinte azzal hitegette az asszonyt, hogy majd a saját bankszámláján lévő pénzből adja meg a tetemes tartozást, amihez hozzáférést is biztosít az élettársának. Persze a férfinak sem pénze, sem bankszámlája nem volt, a nőt egy hamis meghatalmazással vezette félre.

A végzetes padlásfeljáró – fotó – police.hu

Majd 2016 márciusának első napjaiban felcsalta élettársát a XV. kerületi ingatlan padlására, majd a padlásfeljáró-lépcső tetejére felérve onnan lelökte őt.

A szerencsétlen nő legurult a lépcsőn, a padlásfeljáró előtti betonra zuhant. A vádlott a sértettet magára hagyta, majd 20 perc múlva visszatért a helyszínre, és amikor látta, hogy a nő még életben van, fojtogatni kezdte, illetve egy fémvégű bottal testszerte, többször megütötte.

A bántalmazásnak végül a sértett segélykiáltásaira felfigyelő szomszédok vetettek véget, akik értesítették a rendőrséget és a mentőket.

Megosztás Facebookon