Aktuális

Brutális gyilkosság egy pozsonyi taxi miatt

Összevesztek egy pozsonyi taxin a leendő utasok, akik közül egy késsel rendezte le a kialakult nézeteltérést: átvágta az egyik vitapartnerének a torkát, majd elrohant a helyszínről.

Három férfi veszett össze egy taxin egy pozsonyi szórakozóhely előtt szombatra virradóra, aminek brutális késelés lett a vége. A Parameter úgy tudja, hogy egy indiai származású férfi egy ukrán férfit megsebesített, majd az ukrán férfi segítségére siető volt focista nyakát a nála lévő késsel átvágta, és elrohant a helyszínről.

Az erős vérzést sem a férfi barátai, sem pedig az időközben kiérkező mentősök nem tudták elállítani, így a férfi a helyszínen életét vesztette. Az ukrán állampolgárságú férfi az arcán szerzett kisebb vágást. A kegyetlen gyilkosság elkövetőjét pár órával később elfogta a pozsonyi rendőrség.

A Parameter közzé tette azt a megrázó videót is, amelyen az erősen vérző férfit a barátai próbálják megmenteni a mentők kiérkezése előtt; megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top