Aktuális

Gyászolja a rendőrség az M5-ösön történt karambolban meghalt törzsőrmestert

Szolgálatteljesítés közben vesztette életét Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője. Ő az egyik áldozat, aki meghalt abban az M5-ös autópályán történt karambolban, amelynek során két teherautó és egy busz ütközött.

A rendőrség a honlapján közölte a hírt, miszerint az október 9-én, az M5-ös autópályán történt tragikus autóbaleset egyik áldozata a rendőrség állományának tagja. Németh Gergely szolgálatteljesítés közben hunyt el a karambolban. 

Németh Gergely 1987. május 30-án született Sátoraljaújhelyen. 2011. január 1-jei hatállyal próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság állományába járőrnek, őrmesteri rendfokozatba. 2017. február 1-jétől a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály Határvadász Bevetési Osztályán járőrvezető beosztásban dolgozott.

MTI Fotó: Donka Ferenc

Mint megírtuk, két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze Kecskemétnél hétfőn délelőtt az autópályán. A rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje, valamint a buszon utazó egyik rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top