Aktuális

Kaotikus állapotokra, fosztogatásra panaszkodnak az Astoria aluljárójában

Nyilvánosan árulnak drogot, fosztogatnak, és üvöltöznek az Astoria aluljárójában az egyik ottani boltban dolgozók fotói, beszámolója és videofelvétele alapján. Állandó rendőri jelenlétet rendeltek el.

Az Indexnek írt olvasói levelet az Astoria aluljáró egyik boltjának dolgozója (vagy dolgozói), amelyben az arra panaszkodnak, hogy nyilvánosan árulnak drogokat az aluljáróban, huligánok fosztogatják a BKV-automatát, turistákat lopnak meg, részegen és egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt inzultálják a járókelőket, és rongálják az üzleteket. Az olvasói levélben úgy vélik, hogy a Puskás Ferenc Stadion aluljárójából az Astoriához költöztek a rendbontó hajléktalanok, ők felelősek a kaotikus állapotokért. 

A bolt – ami a kaotikus állapotokat már jelezte a rendvédelmi szerveknek –  fotókat és egy videót is mellékelt a leveléhez.

Az Indexet a BRFK arról tájékoztatta, hogy az aluljáró közrendjével, közbiztonságával kapcsolatosan az utóbbi időben egy esetben érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságára. Budapest rendőrfőkapitánya az állapotok miatt állandó rendőri jelenlétet rendelt el az aluljáróban.

Címlapi fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top