nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Vonalzóval vágta nyakon a tanárát

Vonalzóval vágta nyakon a tanárát

Nyakonvágta a tanárt, mivel az nem engedte, hogy az órán sodorjon cigit.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az osztály az informatika teremben ült órán a tatabányai iskolában, amikor a 17 éves lány elővett egy csomag dohányt és cigipapírt, hogy tekerjen egyet a szünetre. Tanára először rászólt, hogy hagyja abba, majd két további figyelmeztetés után odament hozzá, hogy elvegye tőle a cigit.  

A lány ekkor felugrott, kiabálni kezdett, és egy műanyag vonalzóval nyakon ütötte a tanárt. 

A tatbányai lányt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt felfüggeszett fogházbüntetésre ítélte a Tatabányai Járásbíróság, a bíróság pártfogó felügyeletet rendelt el, és a lánynak be kell fejeznie a tanulmányait, ha nem akar börtönbe menni. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon