Aktuális

Fotó alapján keresik a zalaegerszegi szatírt

Szeméremsértés történt Zalaegerszegen kedd délelőtt, egy vékony, fiatal férfi a kerékpárúton követte el a bűncselekményt.

Egy 25 év körüli, vékony, sportos férfit keres a zalaegerszegi rendőrség, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeméremsértő módon viselkedett 2017. október 3-án 10 óra körül Zalaegerszegen, a parkerdei kerékpárúton.

A rendőrség abban bízik, hogy a közreadott képek alapján valaki felismeri a 25 év körüli, barna hajú, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú férfit, aki sötét színű melegítőnadrágban, szürke edzőcipőben és piros mintával ellátott kék kabátban követte el a szeméremsértést.

A rendőrség által közreadott képeket egy biztonsági kamera készítette az ismeretlen férfiról.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot vagy a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top