Aktuális

Füvet termesztett és lányokat futtatott a gyöngyösi banda – videó

Négy férfit vittek be a rendőrök.

Gyöngyösi otthonuk közelében fogták el a rendőrök azt a két férfit, akik az éve eleje óta egy felnőtt- és egy fiatalkorú lányt prostitúcióra bírtak rá. A gyanúsítottak egy internetes oldalon kerestek alkalmi partnereket a nőknek, akiktől aztán a bevétel legnagyobb részét elvették. 

A 23 éves M. Arnoldot és a 46 éves M. Józsefet előállították, őrizetbe vételük mellett kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció miatt indult büntetőeljárás. Indítványozzák előzetes letartóztatásukat is. 

Társuk, a 23 éves, gyöngyösi G. Máté a hirdetések kezelésével, szerkesztésével segített a másik két gyanúsítottnak, így ellene prostitúció elősegítése miatt indult eljárás.

A házkutatások során a rendőrök egy közeli ingatlan pincéjében elrejtve különböző fejlettségi fokú, kábítószergyanús növényeket, azok termesztéséhez használt tárgyakat is találtak. Az ott lakó 41 éves Sz. Istvánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás miatt.

A rendőrök egy gyöngyösoroszi lakóingatlanban is lefoglaltak több új pszichoaktív anyagot. A szakértői vizsgálat után további gyanúsítottak kihallgatása várható – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top