Aktuális

Öngyilkosságot akart elkövetni a kislány, miután osztálytársai hónapokon át zaklatták

Az anya fájdalmas üzenetet osztott meg gyermeke kórházi képével az interneten.

A kétségbeesett ausztrál anyuka azután posztolta a fotót és gondolatait, miután kislánya öngyilkosságot akart megkísérelni, végül kórházba került.

Forrás: dailymail.co.uk

Az anya leveléből kiderül, hogy a lányt osztálytársai hét hónapon keresztül zaklatták. Az iskolai zaklatások sajnos elég gyakoriak. A lánynak különböző utálkozó leveleket küldözgettek folyamatosan, nem gondolva arra, milyen következményei lehetnek tettüknek. 

Miután felkerestem a gyerekek szüleit, és kértük, hogy beszéljenek velük, állítsák le őket, felhívtak az osztálytársak és annyit mondtak, vén banya vagyok. Próbálkoztam azzal is, hogy közvetlenül a gyerekeknek szóltam, de a szüleik azzal fenyegetőztek, hogy megvádolnak zaklatással.

Az anya azt is leírja, hogy kislányát többször is hazaküldték, miután az iskolában tett kárt önmagában, például a ceruzahegyező pengéjével vagdosta magát. Az iskola annyit tanácsolt a szülőknek, tanítsák meg kislányukat arra, hogyan növesszen páncélt és álljon ellent az ilyen zsarnokoskodásoknak. 

De hogy álljon ellen valaki az olyan elképesztő tetteknek, mikor felveszik videóra, majd kiteszik Snapchatre, ahogy a pad alatt, enyhén szétnyitott lábakkal ül, az onnan kijövő szagokra célzó felirattal a képen?

Az anya ez után a tett után vádat próbált emelni a gyerekek ellen, de a rendőrség annyit mondott, hogy nem lehet rábizonyítani senkire sem a tettet, és amúgy is pont ugyanez fog történni a a lánnyal a való világban is.

A megfélemlítés az egész családot érinti, nem csak a zaklatottat. Meg kell állítanunk minden ilyen kezdeményezésű tettet

– ezekkel a sorokkal fejezte be üzenetét az anya, aki egy frissítésben hozzátette, lánya szerencsére már sokkal jobban van.

 

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy mihamarabb keresd fel a Öngyilkosságmegelőzés.hu-t!

 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top