Aktuális

Felébredt a kómából a hintabaleset legsúlyosabb sérültje, Krisztofer

A várpalotai hintabalesetben súlyosan megsérült Krisztofer felébredt a kómából, és gyorsan javul az állapota. A budakeszi rehabilitációs intézményben kezelt fiú már reagált a külvilágra, és mozgatja a végtagjait is.

A várpalotai kalapácshintán ült a 18 éves Krisztofer is, amikor eltört a hinta egyik tartóeleme, és a fiú kizuhant a vidámparki játékból. A fiú feje a padkának csapódott, olyan súlyosan sérült a koponyája, hogy az orvosok az életéért küzdöttek, miközben a sérült hetekig kómában feküdt. 

Krisztofer szerencsére felébredt a kómából, és a Tények riportja szerint olyan szépen fejlődik, hogy átszállították egy budakeszi rehabilitációs intézménybe. Ugyanoda, ahol egy hónapja a Bulgáriában súlyos autóbalesetet szenvedett Burkus Vanesszát is kezelik.

Krisztofer édesanyja azt mondta a TV2-nek, hogy a fia kezd reagálni a külső ingerekre, mozgatja a végtagjait is. Az édesanyában éppen Burkus Vanessza tartja a lelket, aki szintén sokáig volt kómában, de mostanra már újra tud beszélni, magától enni is, és a Tények szerint feltehetően hamarosan teljesen felépül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top