Aktuális

Megszólalt a Las Vegas-i tömegmészáros testvére

Az FBI és a CNN is beszélt Eric Paddockkal, a Las Vegas-ban vasárnap éjjel legalább 58 emberrel végző tömegmészáros testvérével. A férfi nem érti, hogy lehetett testvérének ennyi fegyvere.

Egy aszteroida becsapódásához hasonlította a hírt Eric Paddock, amikor megtudta, hogy testvére, Steven Paddock lőtt egy Las Vegas-i countryfesztiválon az ünneplő tömegbe a közeli szálloda egyik emeletéről. A legutóbbi információk szerint a fehér, nyugdíjaskorú férfi legalább 58 embert megölt, és több mint 500-at megsebesített vasárnap éjjel. 

Eric Paddock újságírói kérdésre elmondta, hogy testvérének nem volt katonai háttere, teljesen átlagos ember volt, aki Mesquite-ben élt, és lejárt Las Vegasba játszani. Eric Paddock azt sem érti, hogy egyáltalán hogy lehettek fivérének nagy mennyiségben fegyverei. A rendőrség az elkövető szállodai szobájában ugyanis több automata fegyvert is talált.

Eric Paddock hozzátette, hogy utoljára akkor beszélt a jelenleg Amerika legnagyobb tömegmészárosaként számon tartott testvérével, amikor üzenetet küldött, hogy Floridában élő szülei felől érdeklődjön. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top