Aktuális

Kiesett egy diák a budapesti Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről

Kiesett egy 13 éves lány a fővárosi Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről. Az Országos Mentőszolgálat szerint a diák súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Az atv.hu értesülését a rendőrség is megerősítette. Közleményükben azt írták, hogy hétfőn reggel 7 óra 40 perckor bejelentés érkezett, hogy egy kislány Budapest XI. kerületében egy épület 3. emeleti ablakából kiesett.

MTVA/Bizományosi: Róka László

A budapesti Szent Imre Gimnázium ablakából kizuhant diákról az atv.hu úgy tudta, hogy a lábát törte, de komolyabb baja nem esett. A Zoom.hu-nak viszont más forrás azt állította, hogy küzdenek a 13 éves gyerek életéért. Az Országos Mentőszolgálat a lapnak a következő közleményt adta ki: “a 13 év körüli lány eszméleténél volt, de súlyos sérüléseket szenvedett, úgy látszott, hogy a mellkasa, a gerince és a karjai is megsérültek. A sérültnek infúziót kötöttek be, csillapították a fájdalmát, rögzítették a sérült testrészeit, majd traumatológiára szállították.”

Egyelőre idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top