Aktuális

Keresik a kerékpáros férfit, aki bepöccent egy villamosra

Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, aki megpróbálta vascsővel betörni egy villamos ablakát, miután a villamosvezető nem engedte fel őt biciklivel a járműre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást az ismeretlen tettes ellen.

A férfi szeptember 7-én 2 óra 20 perckor a margitszigeti villamosmegállóban akart felszállni kerékpárjával a villamosra, azonban a jármű vezetője megkérte a férfit, hogy szálljon le a Combinóról, mivel ott kerékpárt nem lehet szállítani. 

A férfi erre bepöccent, és a villamos elé hajtott biciklijével, egészen a Jászai Mari térig haladt előtte, ahol pedig a villamos üvegeit megpróbálta betörni egy vascsővel.  

Az elkövetőről felvételt készítettek:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top