nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
A rendőrségi fogdában ölte meg magát egy férfi

A rendőrségi fogdában ölte meg magát egy férfi

A tatabányai rendőrség fogdájában lett öngyilkos egy 49 éves férfi.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Öngyilkosságot követett el egy őrizetben lévő férfi csütörtök délután a tatabányai rendőrkapitányság fogdájában.

Miután rátaláltak a fogvatartottra, az őrök kezdték meg az újraélesztését. Értesítették a mentőket, akik folytatták az újraélesztést, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

börtön

A mentők későn érkeztek

A 49 éves férfi halálának körülményeit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják. (Kemma)

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresd fel a Öngyilkosságmegelőzés.hu-t!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon