Aktuális

Borsodnádasdi gyilkosság: szakértői véleményekre várnak

B. Roland szeptember eleje óta van előzetes letartóztatásban, ám az elmúlt hetekben nem hallgatták ki.

Jövő héten eldől, marad-e előzetes letartóztatásban a borsodnádasdi gyilkosság gyanúsítottja. B. Roland szeptember 7-én került jogerősen rács mögé.

A 24.hu a gyanúsított ügyvédjétől megtudta, hogy védencét az elmúlt hetekben nem hallgatták ki, valószínűleg azért, mert a nyomozásnak ebben a szakaszában nincs szükség a fiatalember jelenlétére. Az ügyvéd hozzátette, jelenleg a szakértői véleményekre várnak, B. Rolandot pedig továbbra is nagyon megviselik a történtek.

A borsodnádasdi gyilkosság elkövetésével gyanúsított 20 éves fiú több verziót is előadott a rendőröknek azzal kapcsolatban, mi történt Csenge halálának estéjén. Bár azt elismerte, hogy aznap valóban találkozott a lánnyal, illetve azt is, hogy a gyilkosság napján ivott, és drogot is fogyasztott, de a gyilkosságot tagadta.

Hajlandó volt hazugságvizsgálatnak alávetni magát, és a poligráfos vizsgálaton derült ki, hogy köze van a lány halálához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top