Aktuális

Sokkos állapotba került a Dombóváron gázoló buszsofőr

Elájult és sokkos állapotba került az a buszsofőr, akinek járgánya elszabadult és halálra gázolt egy idős asszonyt a dombóvári Hunyadi téren. Állítólag a busz gázpedálja akadt be, emiatt vált irányíthatatlanná.

Dombóváron a kertváros felé tartó 2-es buszról ketten leszálltak a megállóban, majd a jármű hirtelen megugrott, és az áruház előtti füves területre vágódott olyan sebességgel, hogy a földből kiszakította még a biciklitárolót is. A féktelen busz sajnos halálos gázolást okozott, egy idős nőt gyűrt maga alá, aki még a helyszínen életét vesztette, a mentősök már nem tudtak rajta segíteni.

A Blikk információi szerint a középkorú sofőr összeomlott a baleset után, sokkos állapotba került, őt is kórházba kellett vinni. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, de a lap úgy tudja, hogy az auto­mata váltós busznak beakadt a gázpedálja, és a sofőr csak harminc méter után tudta megfékezni a járművet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top