Aktuális

Kórházba indultak a kismamával, majd kirabolták

Egy különös és aljas rablás történetét tárta a nyilvánosság elé a rendőrség, az eset Dunapatajon történt a napokban.

Rablás és személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást a rendőrség egy 27 és egy 44 éves bácsalmási férfi ellen. A férfiak azt ígérték az idősebb gyanúsított volt élettársának, hogy kórházba viszik őt és két hónapos, lázas gyermekét.

Így, amikor hajnali fél egykor lefékezett a 30 éves kismama háza előtt az autó, ő gyanútlanul szállt be a kocsiba beteg gyermekével. Gyanút akkor fogott, amikor a nála vendégeskedő, 22 éves szekszárdi barátnőjét erőszakkal, akarata ellenére a kocsiba kényszerítették, aki bántalmazás miatt könnyű sérüléseket szenvedett. A fiatal nőnek végül sikerült kiugrania a kocsiból és elszaladnia.

Az autóban rekedt anyuka a volt élettárs fenyegetésének engedve átadta pénzét és mobiltelefonját a két férfinak, mire a kocsi megállt, és az anya sértetlenül szállhatott ki gyermekével együtt.

Két órával később a kalocsai rendőrök elfogták a férfiakat, akiket kihallgatásukat követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top