Aktuális

Óriási ostorként csapott le Margit nénire a 400 kilós kábel – részletek a mentőhelikopter balesetéről

Egyelőre nem tudni, miért a villamosvezeték közelében lévő helyet választotta az a mentőhelikopter, amelyik hétfőn letépett egy kábelt Őrbottyánban, és ezzel súlyos sérülést okozott egy embernek.

Hétfő este egy mentőhelikopter érkezett Őrbottyánba, mert az egyik helyi autószerelőt elgázolták. A férfinak azonnal segítségre volt szüksége, ám a helikopter csak tetézte a bajt: felszálláskor ugyanis a rotorja elszakította a villamosvezetéket.

A Blikknek az egyik szemtanú azt mondta: szikrázott, hatalmasat csattant a nagyjából négyszáz kilós kábel, és akár egy óriási ostor, megütötte Margit nénit, aki gyerekének szeretett volna videót készíteni a mentőhelikopter bevetéséről.

Az asszonyt és a korábban balesetet szenvedett férfit is kórházba szállították, a lap úgy tudja, mindkettejük állapotát sikerült stabilizálni.

Azt egyelőre nem tudni, miért azt a helyet választotta a le- és felszállásra a mentőhelikopter, amely még tegnap is ugyanott vesztegelt Őrbottyán határában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top