nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Gyerekrablási kísérlet történt Nyíregyházán

Gyerekrablási kísérlet történt Nyíregyházán

Egy általános iskolás diákot azzal állított meg két idegen férfi Nyíregyháza központjában, hogy az édesapja kérésének megfelelően hazaviszik. A gyerek megijedt és elfutott. Ez volt szerencséje.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A szon.hu azt írja, hogy a gyerekrablási kísérlet ügyében már a rendőrség is nyomoz, igaz, a hatóságokhoz nem a szülőktől érkezett a bejelentés. Szeptember 25-én a nyíregyházi iskolából adtak jelzést a rendőrségnek, miután az iskola egyik tanulója azt állította, hogy szeptember 20-án, tanítás után Nyíregyháza egyik forgalmas pontján megszólította két ismeretlen férfi azzal, hogy apja kérésének megfelelően hazaviszik.

A gyerek elszaladt, így az ijedtségen kívül szerencsére nem esett semmi baja. 

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a lapnak elmondta, hogy a bejelentést követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a vizsgálatot azonnal megkezdték, a meghallgatások megtörténtek, és ezzel egyidejűleg a polgárőrség bevonásával fokozták az oktatási intézmények környékén a rendőri jelenlétet is.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon