nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Emberi hús találtak egy házaspár fagyasztójában – 18+

Emberi hús találtak egy házaspár fagyasztójában – 18+

Elfogtak egy házaspárt az orosz rendőrök, akik vélhetően közel harminc ember eltűnésében működtek hathatósan közre. A hűtőben emberi húst is találtak.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Most még csak egy nő meggyilkolásának és feldarabolásának gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség egy krasznodari házaspárt, akik vélhetően nem először gyilkoltak, és kannibalizmusra is vetemedtek.

Az egész horrortörténetre tejesen véletlenül derült fény: a férj elvesztette a mobiltelefonját, az azt megtaláló útépítő munkás pedig olyan felvételeket fedezett fel rajta, amelyeken a férfi levágott testrészekkel pózolt. A nyomok egy 35 éves férfihez és 42 éves feleségéhez vezettek.

Lakóhelyük, a Krasznodari Repülőtiszti Főiskola kollégiumának közelében megtalálták egy nő holttestének maradványait, a hűtőszekrényükben pedig valószínűleg emberi eredetű húst fedeztek fel. A bizonyítékokat laboratóriumban vizsgálják.

Rendőrségi forrásokra hivatkozó orosz hírportálok szerint nem kizárható, hogy a házaspár gyilkosságsorozata 1999-ben kezdődött el. A hatóságok gyanúja szerint mintegy 30 ember eltűnéséhez lehetett közük.

Megosztás Facebookon