Aktuális

Az emberöléssel vádolt B. Richárd családjában többen is gyilkoltak

Kiderült, hogy a Németországban megölt magyar prostituált meggyilkolásával vádolt húszéves B. Richárd apja és nagyapja is emberölésért ül.

A tiszadadai B. Richárdot azzal gyanúsítják, hogy tavaly 81 késszúrással végzett egy Németországban dolgozó magyar prostituálttal, M. Noémivel. A férfi a tettét nem ismerte el, a bíróságnak csak annyit mondott, hogy aznap sokat ivott és drogozott.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy B. Richárdnak az apját és a nagyapját is elítélték emberölésért. Ifjabb B. Ferencet és idősebb B. Ferencet még 2002-ben ítélték el gyilkosság miatt, azonban másodfokon bizonyítottság hiányában felmentették őket. A leült évekért 2007-ben 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. 2012-ben azonban újabb fordulat történt az ügyben, a vádhatóság szerint új bizonyítékokat szereztek be, ezek alapján a két férfit idén nyáron első fokon 10 és 12 év fegyházra ítélték. A lap értesülése szerint a két férfi perújítására többek közt a Noémi megölésével vádolt Richárd vallomása alapján került sor. A húszéves fiú azt vallotta, hogy hallotta apját és nagyapját a gyilkosság elkövetéséről beszélni.

Ha B. Richárdról kiderül, hogy valóban ő gyilkolta meg Noémit, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top