Aktuális

Így fogták el a szír drogdílert a Kazinczy utcában – videó

Az erzsébetvárosi nyomozók lecsaptak a drogkereskedőre, miután meg is mutatta, mekkora mennyiséget szeretne eladni nekik.

A belvárosi akciósorozatban részt vevő civil ruhás rendőrök szombaton, a hajnali órákban figyeltek fel egy férfire a VII. kerületi Kazinczy utcában, aki angol nyelven kábítószert kínált nekik eladásra. A nyomozóknak a férfi meg is mutatta, hogy mekkora mennyiséget szeretne eladni – számolt be a police.hu.

A rendőrök ezután igazolták magukat, a férfit elfogták, és az eladásra kínált 2,4 gramm kábítószer-gyanús zöld növényi törmeléket, valamint 0,7 gramm szintén kábítószer-gyanús fehér port lefoglalták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 30 éves szír férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top