Aktuális

Beleharaptak egy 14 éves lány mellébe egy koncerten

Nem minősült szexuális zaklatásnak annak a férfinak a tette, aki egy Green Day-koncerten beleharapott egy idegen, 14 éves lány mellébe.

Váratlanul megharapta a mellette álló 14 éves lány mellét a 34 éves Joel Brian Dauncey a Green Day portlandi koncertjén. A vancoveri férfi egyáltalán nem ismerte a lányt, csak magával ragadta a hangulat.

A harapás ugyan nem okozott sérüléseket a lánynak, de a tini mellett ott állt az édesanyja is, aki azonnal riasztotta a biztonsági őröket. Dauncey erősen részeg volt a koncerten, az egyik csapos már nem szolgálta ki alkohollal, egy biztonsági őr pedig azt vallotta a bíróságon, hogy egy ideje már figyelte az egyre vállalhatatlanabbul viselkedő férfit.

Dauncey elismerte a tettét, bár elmondása szerint semmire nem emlékszik a történtekből. A bíró úgy ítélte meg, hogy tette nem minősül kiskorú szexuális zaklatásának, így megúszta az egészet harminc nap elzárással, és mivel a koncert estéje óta előzetes letartóztatásban volt, Dauncey az ítélethirdetés után azonnal szabadulhatott. A férfi még tizenegy hónapig próbaidőn marad, melynek idejére a bíró nemcsak az alkoholfogyasztástól tiltotta el, de még attól is, hogy olyan cégeknek dolgozzon, amelyek alkohol előállításával vagy értékesítésével foglalkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top