Aktuális

A fia arcába vágta a kést egy baranyai férfi

Részegen egy apa belevágta a konyhakést a nevelt fia arcába. A kés beletört, a fiú olyan súlyosan megsérült, hogy majdnem elvérzett. Az apát börtönre ítélték.

Egy baranyai községben élő férfi tavaly májusban részt vett egy főzőversenyen, ahol egész nap ivott, melynek következtében erősen lerészegedett, és rokonai vitték haza, nehogy összeverekedjen valakivel. A férfi nehezményezte, hogy túl hamar véget vetettek a szórakozásának, és az őt hazatámogató nevelt fiába kötött bele. 

Először a fiú ütötte meg részeg mostohaapját, aki erre úgy reagált, hogy felkapta a fiókból kiesett 13 centis kést, majd azt olyan erővel vágta bele nevelt fia arcába, hogy a kés több mint tíz centiméter mélyen beletört a fejébe. A fiatal kis híján elvérzett, életveszélyesen megsérült, a csodával határos módon, a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően menekült meg.

A Pécsi Törvényszék végül szerdán a vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt jogerősen 4 év börtönre ítélte, és 4 évre eltiltotta a közügyektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top