Aktuális

13 éves gyereket gyanúsítanak emberölési kísérlettel

Egy 13 éves kántorjánosi fiút gyanúsítanak emberölési kísérlettel. A fiú késsel támadt egy nála négy évvel idősebb fiatalra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 13 éves kántorjánosi fiú ellen – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a fiatal szeptember 11-én este tíz óra körül Kántorjánosiban egy szóváltást követően késsel szúrt meg egy 17 éves helyi fiút. A megsebesített fiatal életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt rövid időn belül lakásán elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A fiú beismerő vallomást tett, a rendőrök a kést egy elhagyatott, szántóföldi területen találták meg. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top