Aktuális

Így lehet 3000 forintos Tesco-utalványhoz jutni

A Tesco online rendelését is érintette az áruházlánc dolgozóinak múlt heti munkabeszüntetése. Akinek törölték a rendelését, annak kupont ígérnek.

Háromezer forint értékű e-kuponnal kompenzálja a Tesco azokat, akiknek a munkabeszüntetés miatt nem tudták teljesíteni az online rendelését. A Portfolio olvasója múlt csütörtökre várta az árukat, ám a futár helyett csak egy üzenet jött, hogy a megrendelését nem tudják teljesíteni, de 1-1,5 héten belül küldenek egy 3000 forint értékű kupont, amelyet majd levásárolhat.

A Tescónál azt válaszolták a Portfolio érdeklődésére, hogy a veszprémi, szegedi, illetve a Bécsi úti és a Váci úti áruházaik vonzáskörzetébe tartozó kiszállítások közül egyet sem kellett a sztrájk miatt törölni. A budaörsi, csepeli, illetve megaparki áruházak vonzáskörzetébe tartozó kiszállítások 70 százalékát teljesítették, egyedül Székesfehérváron szünetelt a szolgáltatás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top