Aktuális

Hajdúszoboszlói tragédia: meglepő dolog derült ki az apáról

Még mindig nem tudni semmi biztosat a hajdúszoboszlói tragédia indítékaival kapcsolatban. Most az apa múltjáról derült ki egy részlet, ami választ nem ad a kérdésekre, de bepillantást engedhet a férfi jellemébe.

Újabb információ látott napvilágot a hajdúszoboszlói tragédiában érintett apával kapcsolatban. A család egyik ismerőse a Blikknek elmondta, hogy az apának egyik korábbi kapcsolatából született már egy fia.

Laci már gimis korában összejött első gyermeke anyjával, aki közel tíz évvel volt nála idősebb. Bár nem biztos, hogy tervezték a kisfiút, az a gyerek szerelemben fogant

 

– mesélte a Blikknek a család ismerőse.

 

A fiatal férfi nem állt még készen az apaságra, ezért különváltak gyermeke anyjával, majd az apa le is mondott fia felügyeleti jogáról, akivel édesanyja az Egyesült Államokba költözött, ahol a mai napig élnek.

Még mindig döbbenten áll az ország a hajdúszoboszlói családi tragédia előtt, amiben egy apa megmérgezte hatéves fiát, majd öngyilkos lett, testüket a szintén öngyilkosságot elkövetett anya búcsúlevelében megadott helyszínen találták meg a rendőrök. Ez felveti azt a kérdést, hogy vajon az anya is ott járt-e szeretteinek halála helyszínén, vagy előre megbeszélt terv alapján történt minden?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top