nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Órákon át verte, a lépcsőn is lerugdosta barátnőjét ez a férfi

Órákon át verte, a lépcsőn is lerugdosta barátnőjét ez a férfi

Kíméletlenül bántalmazta barátnőjét egy 37 éves férfi egy Szihalomhoz közeli fürdőhelyen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A vádlott és barátnője – akik annak ellenére külön éltek, hogy volt egy hároméves közös gyerekük – júliusban Zsóry-fürdőn együtt nyaraltak egy helyi panzióban, ahol a férfi napközben folyamatosan arról faggatta a nőt, hogy kivel tart fenn rajta kívül intim kapcsolatot. Este tíz óra körül, miután közös gyereküket lefektették aludni, a férfi újfent szóvá tette, tudomása van arról, hogy a sértett megcsalja őt. Majd egy hirtelen mozdulattal a székéről a földre lökte gyermekének anyját, akit azután torkon ragadott, és azt követelte tőle, hogy mindent valljon be neki.

Miután a kérdéseire nem kapott választ, a vádlott inni kezdett, amitől még inkább elhatalmasodott rajta a féltékenység. Ebben a lelkiállapotban újra rátámadt a barátnőjére, akit előbb ököllel ütlegelt az arcán, majd lerugdosta a lépcsőn, egészen az alagsorig, ahonnan aztán a hajánál fogva rángatta vissza a teraszra. Hajnali egy óráig folyamatosan bántalmazta a sértettet.

A Füzesabonyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja az elkövetőt. Nemcsak elzárást indítványoztak, hanem azt is, hogy a bíróság már a tárgyalás előkészítése során tartott ülésén rendelje el – kényszerintézkedésként – a férfi távoltartását a sértettől és a közös gyermeküktől.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon