Aktuális

Autós üldözés volt Budaörsön – videó

Sz. Tamás feltört egy autót egy budaörsi áruház parkolójában, majd a felelősség vonás elől autójával elhajtott, ám a rendőrök a nyomába eredtek és kis autós üldözés után el is kapták.

Nem adta könnyen szabadságát Sz. Tamás, aki ellen rablás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanú szerint a 38 éves férfi 2017. szeptember 4-én 12 óra körül egy budaörsi áruház parkolójában feltört egy autót, amelyből készpénzt, valamint ruhaneműket lopott el. 

 

Az áruház biztonsági szolgálata kérdőre akarta vonni a férfit, de a biztonsági őröket Tamás paprikasprével arcon fújta, majd saját autójába pattanva elmenekült. A menekülő férfit több járőrautó kezdte követni, majd a járőrök Budafok egyik utcájában elfogták.

A férfi lakásán a házkutatáskor fegyvereket, azok utánzatait, illetve kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top