Aktuális

Leszakadt körhinta: az egyik sérült anyja végignézte, ahogy kizuhan a fia

Megszólalt a szombati várpalotai körhintás baleset egyik sérültjének apja. Máthé Zoltán elmondta, felesége és két másik gyereke végignézte, ahogy Krisztofer kizuhan a körhintából.

A tizennyolc éves Krisztofer egyike annak a négy embernek, akik szombat este kizuhantak a leszakadó körhintából a várpalotai vidámparkban. Ő a gépezettől 10 méterre, az úttestre esett, súlyos koponyasérülést szenvedett.

A fiú apja, Máthé Zoltán a Blikknek elmondta, felesége hívta őt Krisztofer balesetének hírével. A nő és két másik gyerekük a körhintához közel álltak, végignézték a balesetet. A fiú jelenleg is a győri Petz Aladár Kórházban fekszik, az anyja napi egy órát lehet mellette. Az orvosok egyelőre mélyaltatásban tartják Krisztofert, ébresztéskor derül majd ki, hogy milyen az agyműködése, és hogy fennáll-e természetes kóma.

A körhintát a héten szakértők csavarról csavarra átvizsgálják. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top