Aktuális

Leszakadt körhinta: életveszélyben van az egyik sérült

A várpalotai vidámparkbaleset helyszínéről szombaton négy sérültet vittek kórházba. Egyikük életveszélyes állapotban van.

Ahogy arról tegnap itt írtunk, szombaton hat ember megsérült Várpalotán, a Hunyadi Mátyás téren, mikor műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle. A helyszínre a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a sérültek mozgatásában segédkeztek.

Kép forrása: 24.hu
Kép forrása: 24.hu

A helyszínről négy sérültet – egy férfit, egy nőt és két tizenévest – a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba vittek. Egyiküket, egy koponyatörést szenvedett férfit azóta átszállították a győri Petz Aladár Kórházba. Az M1 közlése szerint az állapota életveszélyes.

Az M1 beszámolt a többi sérült állapotáról is: a két gyermek közül az egyik nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de az állapota stabil. A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este közölte, hogy a baleset miatt foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Olvass még többet a balesetről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top