nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
A szülők szeme láttára raboltak el egy kétévest a strandon

A szülők szeme láttára raboltak el egy kétévest a strandon

A 60-as éveiben járó férfi órákig figyelte a kicsit, mielőtt rászánta magát a rablásra. Egy szabadnapos rendőr állította meg a gyerekrablót.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A spanyol férfi a strandon szemelte ki magának a kétéves kislányt, majd később megpróbálta őt elrabolni, a szülei szeme láttára – írja a Mirror című brit bulvárlap. A lap tudósításából kiderült, hogy a 60-as éveiben járó, jó kondiban lévő férfi délelőtt 10 óra körül kezdte figyelni a kislányt.

A gyerekrablásra néhány órával később szánta rá magát, ekkor megfogta a kétéves lány karját, és a szülei szeme láttára elrohant vele. Szerencsére a gyerekrablót meg tudta állítani egy szabadnapos rendőr, aki a földre teperte a férfit.

A rablást nem csak a szülők, de a kicsi nagymamája is végignézte, aki az átéltek miatt pánikrohamot kapott. Őt kórházba kellett szállítani, az állapota szerencsére stabil. Csakúgy, mint kétéves unokájáé, akinek a szülők elmondása szerint az ijedtségen kívül nem esett bántódása. Nem ez volt az első alkalom, hogy gyerekrablók a strandról próbáltak elrabolni egy gyermeket: korábban Mallorcán egy 23 hónapos babát próbálta elrabolni a szüleitől.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon