Aktuális

Ez történik ma, Erős Antónia szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 06:44-kor kel fel a Nap és 18:27-kor nyugszik. Erős Antónia szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. X. 2.

Ezen a napon:

1910-ben első alkalommal ütközik össze két repülőgép a levegőben (Milánó fölött). 1970-ben Erős Antónia szülinapja. 1979-ben II. János Pál pápa felszólal az ENSZ közgyűlésén.

A nap mottója:

A színész munkája sem más, mint a rögbijátékosé vagy az építőmunkásé, csak az én szerszámom az a mechanizmus, amely az érzelmeket irányítja.

Trópusi vihar c. film

Névnap:

Október másodika Petra, Berengár, Örs, Petrina, Tamás és Tomaj napja.           

Október másodikán született:

Erős Antónia műsorvezető és Sting (Gordon Sumner) zenész.

Időjárás:

Többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csak kisebb körzetekben lehet felhős az ég. Estefelé ugyanakkor nyugat felől felhősödés kezdődik. Csapadék éjfélig nem valószínű. A déli szél megélénkül, az Észak-Dunántúlon olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 3 és 10 fok között alakul, de a fagyra érzékeny helyeken fagypont körüli hőmérséklet valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top