Aktuális

Medve elől menekült a magyar úszóbajnok – videó

Bernek Péter az erdélyi Szent Anna-tónál piknikezett, amikor megjelentek a vadállatok. 

Rémisztő kalandot élt át Bernek Péter rövidpályás világbajnok úszó Erdélyben. A sportoló a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy csak egy átlagos pikniket terveztek a Szent Anna-tónál, de futóedzés lett belőle. 

Az erdőből ugyanis előjött egy anyamedve és bocsa, ezért Péternek és barátainak futniuk kellett előlük.

A budapesti vizes vébén hatodik helyezett úszó a Borsnak azt mondta: éppen pókereztek a tónál, amikor azt vette észre, hogy mindenki őket nézi és fotókat csinál. “Tudtam, hogy nem vagyok annyira ismert, hogy miattam tennék, szóval hátrafordultam, és megláttam az anyamedvét és a bocsát.”

A sportoló szerint alig egy méterre voltak tőlük a vadállatok, de nem foglalkoztak velük. Inkább a csomagjaikhoz mentek a medvék, és elvitték a hűtőtáskájukat. Később visszatértek, és egy csomag kekszet, illetve egy kürtős kalácsot zsákmányoltak.

Szerencsére a táskában lévő kocsikulcs és pénztárca nem érdekelte a medvéket, pedig Bernek Péter attól tartott, azokat is elviszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top