Aktuális

Akcióban gazdag videón, ahogy józsefvárosi dílert fognak a rendőrök

A józsefvárosi rendőrök elkaptak egy kábítószer-kereskedőt a VIII. kerületi Déri Miksa utcában. A rajtaütést, amelynek során nyolc rendőr egy négyfős társaságot, közepén a dílerrel, leterít a földre, videón is megörökítette a BRFK.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 23 éves O. Márióval szemben.

A férfi napi rendszerességgel árult kábítószert Budapesten, a józsefvárosi rendőrök augusztus 29-én 14 óra körül a Déri Miksa utcában fogták el őt: az akció az alábbi igazán látványos rajtaütős videón is látható.

Az elfogást követően a nyomozók a díler lakásában házkutatást tartottak, annak során kábítószergyanús anyag készítéséhez használható vegyszereket, 42,8 gramm dohánnyal kevert kábítószergyanús anyagot, 1,8 gramm kábítószergyanús, szúrós szagú fehér port, csomagolóanyagot, patikamérleget és készpénzt foglaltak le. A terjesztő ruházatából további 6,9 gramm kábítószergyanús anyag került elő.

 

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top