Aktuális

Az alkalmi szexpartnerét szíven szúró Sz. Kitti akár évekkel korábban szabadulhat

A kriminálpszichológus-asszisztensként dolgozó Sz. Kitti 2013-ban, közvetlenül az együttlét után végzett alkalmi partnerével. Jó magaviseletének köszönhetően valószínűleg nem kell leülnie a kiszabott 11 éves börtönbüntetését, hanem három éven belül feltételesen szabadulhat. Az áldozat szülei elköltöznek a faluból, amennyiben fiuk gyilkosát kiengedik.

A Pest megyei Turán 2013 júliusában végzett áldozatával az akkor 22 éves kriminálpszichológus-asszisztens, Sz. Kitti. A nő egy szórakozóhelyen ismerkedett össze a nála tíz évvel idősebb K. Dániellel. Felmentek a fiatalember lakására, ahol a szexuális aktus után Sz. Kitti egy késsel szíven szúrta a férfit, aki még a helyszínen belehalt sérülésébe. A házból kiosonó lányt a földszinten a fia ordítására felébredő édesapa fogta el.

A Bors azt írja, hogy bár Sz. Kittit jogerősen tizenegy év börtönre ítélték, jó magaviselete esetén feltételesen már akár három év múlva szabadulhat. Márpedig az elítéltnek jók az esélyei a szabadulásra. A lap értesülései szerint Sz.Kitti eleinte problémás fogvatartottnak számított, előfordult, hogy dührohamot kapott, tört-zúzott a zárkájában. Azóta viszont lehiggadt, az elmúlt két évben példásan viselkedik, szalag mellett dolgozik, ruhákat varr. Kalocsán raboskodik, beilleszkedett társai közé. Valószínűleg tudatosan készül rá, hogy 2020-ban a feltételes szabadulásról döntő bizottság elé álljon. 

A lap az áldozat családjának egy közeli ismerősétől úgy tudja, hogy amennyiben Sz. Kitti kiszabadul, Dániel szülei készek arra, hogy elköltözzenek a faluból. A postán dolgozó édesanyja, Terike néni érthető módon retteg attól, hogy például csekkfeladás közben belenézzen fia gyilkosának szemébe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top