Aktuális

Tűz volt a kedvelt montenegrói üdülőhely közelében

Aki csak tehette a turisták közül, az állítólag már elhagyta a helyszínt, miután a montenegrói Čanj városát a közeli erdőtűz fenyegette szerda reggel. A helyszínen magyar nyaralók is voltak, még lehetnek is.

Tűz ütött ki egy Montenegróban található, a turisták körében rendkívül népszerű települést körülvevő hegyekben szerdán reggel – írta a Blikk. A lap arról értesült, hogy a tengerparti Čanj városának szállodaövezetét azután kezdték kiüríteni, hogy a lángok átterjedtek a hegyek másik, az üdülőhely felőli oldalára.

Magyar turisták is voltak ez idő alatt az egyik érintett szállodában. Akikkel a lap felvette a kapcsolatot, azok azt mondták, hogy azonnal összecsomagoltak, és hazaindultak a gyorsan terjedő tűz elől. 

A szállodában dolgozó magyarok a helyi hatósági hírekre hivatkozva elmondták: valószínűleg egy eldobott cigarettacsikk okozhatta a tüzet, hiszen erre már korábban is volt példa.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top